Fem sterke navn nominert til Hall of Fame

Norsk Pokerforbund har annonsert nominasjonene til Hall of Fame. Det er fem virkelig sterke navn på listen.

Felix Stephensen (31), Preben Stokkan (33), Robert Kaggerud (33), Terje Augdal og Thomas Udness er velkjente navn for alle, som seg hør og bør når det er snakk om en plass i Hall of Fame.

Stephensen ble nummer to i World Series of Poker Main Event i 2014 og fulgte opp dette med seier i Main Event i NM året etter. Han er den klart mestvinnende nordmannen gjennom tidene.

Preben Stokkan ble nummer fire i Main Event 2019. Han ble norgesmester i 2016. Foto: Tomas Stacha / Poker.no

Stokkan ble kåret til årets pokerspiller i Norge i 2017 og var nummer to i kampen om Gullhånda de tre andre årene fra 2016 til 2019. Han vant Main Event i NM i 2016. Han er dessuten den mestvinnende nordmannen gjennom tidene online, med to titler i WCOOP og én SCOOP-tittel blant merittlisten.

Robert Einar Kaggerud

Robert Einar Kaggerud har en helt unik tracking fra poker-NM siden 2017.

Kaggerud slo igjennom i 2017, da han ble årets spiller under NM i Dublin etter to finalebord. Han har senere hentet hjem tre NM-titler og ytterligere én årets NM-spiller-tittel. I likhet med Stephensen og Stokkan har også Kaggerud vunnet Main Event i NM (i 2018). Kaggerud har også vunnet titler i WCOOP (1) og SCOOP (2).

Augdal var lenge med på de høyeste nivåene verden rundt, men har nå gitt seg med poker.

Augdal er mest kjent som high stakes-ekspert og hadde en lang stund rekorden for tidenes største online-pott. Han markerer seg i de høyeste lagene både online og live, ofte i Macau eller London, og deltar i de dyreste turneringene i verden. Augdal ble tildelt Gullhånda i 2012, etter sterke resultater i flere Super High Roller-turneringer.

Thomas Udness er mannen bak NM på norsk jord.

Udness er for mange kjent som arrangøren av NM i Norge. Han var sentral da Norsk Pokerforbund ble stiftet i 2013. I tillegg har han vært sentral for den norske pokersatsingen til Unibet og PokerStars, samt stått bak kjendisshow som Pokermiljonen og Norske Ess.

Hvem som innlemmes i Hall of Fame i år, avgjøres gjennom avstemning blant medlemmene i Hall of Fame og styret i Norsk Pokerforbund. Avgjørelsen blir offentliggjort under NM i Dublin om kort tid.

Hall of Fame består av Andreas Torbergsen (innlemmet i 2021), Ørjan Skommo (20219), Ola Amundsgård (2018), Bjørn-Erik Glenne (2018), Henrik Tollefsen (2017), Andreas Høivold (2016), Torstein Iversen (2015), Jan Olav Sjåvik (2014), Johnny Lodden (2014), Frode Fagerli (2013), Annette Obrestad (2013) og Thor Hansen (2013).

I styret til Norsk Pokerforbund sitter Sigurd Eskeland, Pål Skønberg Løvik, Hege Søgstad, Odd-Einar Pedersen Svinøy og Tobias Leknes.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund