11 deilige dager venter

Tre lange år. NM i Dublin, årets høydepunkt, jakt på tøfler, artige sideturneringer, intense headsup-matcher, spill man ikke kan, spill man tror man kan, venner, kjente og ukjente. Vi er endelig tilbake der hvor jeg, som hundrevis av andre, føler meg hjemme. Citywest har oppfylt og knust drømmer, men vi kommer alltid tilbake. Sterke i troa, med sommerfugler i magen som en liten unge på julaften.

Igjen skal vi kjempe med hverandre i denne fantastiske tankesporten. Kvinner og menn i alle aldre, med alle våre bakgrunner, kan møtes og forenes over vår fascinasjon for poker. Noen med drømmen om den ene sjansen til å bli vinner av Main-Event, for noen er kanskje målet å cashe i èn turnering, mens for andre er det kanskje det viktigste bare å nyte verdens beste hobby.

11 deilige dager venter, og det starter med et brak! For min del skal jeg gjennom 4 øvelser på 4 dager, Heads-up, Fixed Limit Holdem, 8-game og PLO! Det skal bli intensivt og tøft, men samtidig noe jeg gleder meg utrolig mye til. Det norske pokermiljøet er i stadig vekst, og mange nye har kommet til og deler min glede for variasjonen i NM-programmet. Det aller største høydepunktet for meg (og jeg liker å tro mange med meg) kommer allerede på lørdag klokka 1800 med €800 8-game.

Så nå gjelder det, hvem skal bli årets spiller, hvilket lag vinner årets Fantasy Draft, blir detnye deltakerrekorder, og kan noen (les: meg) ta igjen Torstein Iversen sine fire NM-titler? Med hele NM-uka foran oss, ser jeg med forventning og optimisme frem til Norgesmesterskapet i Poker 2022 og gleder meg til å møte dere alle her hjemme på Citywest!

Lykke til!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund