Mirakelcomeback hjalp Hansen til sin tredje NM-tittel

Av | 5. april, 2022| NM2022, Nyheter

Dag Ulvatne Hansen (54) fra Oslo ble best av 222 spillere i poker-NMs senior-event og tar med seg 17.710 euro, tilsvarende 169.000 norske kroner, hjem fra Dublin.

54-åringen vant freeroll-NM i 2017 og turbo online i 2020 før han beseiret Are Win Tengelsen heads up i kampen om seniortittelen i 2022.

– Denne tittelen tror jeg vi kan rangere på toppen. Da vi gikk inn på siste level i går, hadde jeg to big blind. Det var 4000 i ante og jeg hadde 8000. Det er helt sjukt! Jeg skal jo aldri komme tilbake fra det, forteller Hansen til Poker.no.

– Men det kom tre hender hvor jeg får ess hver gang og jeg vant alle. Så kom det et knektepar hånden etter og jeg møtte sjuere – og ding dong! sier den ferske norgesmesteren med et stort smil.

Finalebordet i Senior Event i poker-NM 2022. Foto: Krists Spruksts / Poker.no

Finalebordet i Senior Event i poker-NM 2022. Foto: Krists Spruksts / Poker.no

Hansen føler at en AK-hånd ble ganske avgjørende. Floppen kom med 10-J-Q og Tengelsen bød på hver gate før han omsider måtte gi opp hånden. Etter den hånden hadde Hansen et chipsovertak som hjalp ham i mål – og sørget for at Hansen forbedret andreplassen i senioreventet i 2018 med seier nå.

– Hva betyr pengepremien på nesten 170.000 kroner?

– Pengene betyr noe, det er klart, men tittelen er kulest. Det er to som har ti prosent i meg, men jeg beholder 80 prosent før.

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund