Magnus Carlsen på TV-bordet i poker-NM

Av | 6. april, 2022| NM2022, Nyheter

Sjakkstjernen Magnus Carlsen tapte nettopp en anseelig pott med second nuts.

Det snakkes mye i pokerlaget om den celebre Unibet-ambassadøren som har sluttet seg til norgesmesterskapet i poker onsdag ettermiddag. Magnus Carlsen ble ikke overraskende satt rett på TV-bordet, der den nest mest kjente spilleren er den dobbelte norgesmesteren Martin Riseng.

På level to med 300/600 og 600 i BB-ante ser Carlsen ned på KhKr og går til 1500 i UTG. Hijack (JsTs) og spilleren Bue på knappen (Ar8h) syner og ser bare rutere i floppen (Q65). Overpar og second nuts får Carlsen til å fyre 2200. Her forsvinner hijack-setet, mens Bue på knappen går til 6000 med sitt nutdrag.

Her funderer Carlsen – med second nut – på hvordan han skal svare på riverbudet.

– Kommer det en ruter til nå, får begge to en forferdelig sterk hånd, konstaterer Kjetil Flåten i TV 2-studioet, og så er det nettopp en ruter J som kommer etter at Carlsen har synet høyningen.

Carlsen checker turnkortet, mens button byr lavt med 4000, som synes. I bånn kommer Ac, Carlsen sjekker og Bue byr 6500. Her er sjakkstjernen disiplinert og syner med second nuts, og ser potten på 39 000 gå til motstanderen.

Bue tok ned potten mot sin svært meritterte motstander.

Følg Magnus Carlsen i direktesendingen til TV 2 her

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund