Bli bedre kjent med Heidi Røneid

Av | 7. april, 2022| NM2022, Nyheter, Spillerprofiler

Vi kjenner henne fra sjakksendingene på TV, som en av de mange blide spillerne ved pokerbordene i NM – og nå fra den nye serien «Villdyrhjerte» på NRK.

Men hvem er egentlig Heidi Røneid? Det skal vi finne ut av gjennom noen virkelig hardtslående spørsmål her.

– Hvor er du fra?

– Jeg vokste opp i Asker (og Stavanger og Singapore), men har bodd lengst i Oslo.

– Foretrekker du øl, vin, sprit eller alkoholfritt?

– Alkoholfritt når jeg spiller seriøst, vin på hyggelag.

– Hva spiste du til middag sist?

– Thai Curry på Lemongrass. Jeg er veganer og ble helt i ekstase da jeg så at Lemongrass har fått en vegansk meny! Og jeg som trodde Dublin ikke kunne bli bedre.

– Hva ser du helst på TV?

– Masterchef Australia er nok favorittprogrammet. Og så synes jeg «Villdyrhjerte» på NRK ble veldig fint. Programmet handler om folk som hjelper ville dyr som er skadet eller syke. (hvis det er lov å si et program man selv er med i, jeg rehabiliterer nemlig duer på fritiden 😃).

– Hvilken låt fra hvilken artist hadde du dilla på sist?

– Jeg er veldig glad i alt fra Dagny.

– Hvem er etter din mening Norges morsomste pokerspiller?

– Oi, det er mange å velge mellom! Jeg synes det er så mange hyggelige og morsomme folk i pokermiljøet, og vanskelig å velge én. Men Ylva Thorsrud har vært veldig morsom her i Dublin, så hun står for den siste morsomheten jeg lo av.

– Hva er det forrige kjøpet du har gjort som du virkelig angrer på?

– Flybillett til Coolbet Open, to uker før Coolbet Open ble avlyst pga. korona.

– Hva er ditt beste barndomsminne?

– Å være sammen med besteforeldrene mine på gården, og gi melk til kalvene hos mormor og onkelen min, og melk til «heimalåmbi» hos farmor og farfar. Jeg har alltid vært veldig glad i dyr og å være sammen med dyr.

– Hvilket ord bruker du for mye når du snakker om poker?

– Jeg spør generelt bedre spillere mye om hva jeg burde gjort i ulike situasjoner for å få tips og råd, men er usikker på om det er ett ord jeg bruker for mye.

– Hvilket ord bruker du for lite når du snakker om poker?

– Jeg skulle ønske jeg kunne si «jeg kom i pengene» oftere.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund