Årets spiller: – Utrolig stort og helt uvirkelig

Av | 17. april, 2022| Nyheter

Kristin Flataker fra Elnesvågen ble Årets spiller under NM i Dublin og får dekket alle NM-øvelser i 2023 som belønning for innsatsen i 2022.

Hun er dermed den første kvinnelige spilleren som går til topps på rankingen i et NM.

– Det gleder meg stort. Det er kommet mange sterke kvinnelige spillere de siste årene og det var på tide med en dame øverst. Det er bare uvirkelig at det skulle bli meg, sier Flataker beskjedent.

Listen over tidligere vinnere inkluderer navn som Thomas Syversen, Robert Kaggerud, Andreas Høivold, Eirik Rud Iversen og Yngve Steen.

– Det er mange store spillere på den listen som jeg ser opp til. Jeg er ennå satt ut etter meldingen om at jeg ble Årets spiller. Det føles utrolig stort og helt uvirkelig, erkjenner Flataker.

– En ære og en tillitserklæring

Hun sanket totalt 1901 poeng, etter å ha hentet 920 med tredjeplassen i Turbo, 444 med 14.-plassen i Seniors og 495 poeng med 11.-plassen i Fixed Limit. Flataker fikk også 42 poeng for 138.-plassen i PLO.  Hun spilte også i Main, 8-Game og Heads Up.

– NM i år var fantastisk for min del. Jeg skulle for første gang spille alle titteløvelsene. Jeg ble kjøpt opp i fantasyliga av teamet til Ylva Thorsrud og så på det som en ære og en tillitserklæring. Det var utrolig gøy å runne dypt både i Fixed og Turbo, siden det er to vidt forskjellige øvelser, forteller Årets spiller.

– Jeg gleder meg allerede til neste år og for en fantastisk gave fra Frode (Fagerli) å få innkjøp i alle øvelsene neste år!

Kristin Flataker spilte også inn Last Longer hos Coolbet både i Seniors og Turbo og planlegger å bruke Coolbet Open-pakkene i oktober.

Hun gir litt av æren for suksessen i Dublin til det lokale pokermiljøet og til mannen, som måtte være igjen hjemme i år.

– Vi er heldige og har et fantastisk pokermiljø lokalt, med opp til fire liveturneringer i uken. Og jeg er velsignet med en mann som er like glad i spillet som meg. Han kunne ikke bli med til Dublin i år pga jobb, og det var tøft for han å sitte på railen i sofaen hjemme. Jeg prøver hele tiden å utvikle meg som spiller, men med full jobb og mye livespill blir det ikke mye tid til studier, konstaterer Flataker.

Årets spiller, topp 10:

1. Kristin Ytredal Flataker 1901 poeng
2. Dag Ulvatne Hansen 1795
3. Thor Hjertenes 1737
4. Tobias Leknes 1654
5. Ørjan Skommo 1623
6. Trond Rande 1599
7. Nicolai Voreland 1531
8. Arild Rotmo 1504
9. Per Frode Indersund 1364
10. Tore Pedersen 1356

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund