Kent Staahle ble pokermillionær og rykket 1884 plasser opp på pengeliste

Av | 4. mai, 2022| Nyheter

Kent Staahle (bildet) nesten tredoblet investeringen på nær én million kroner i €100,000 Super High Roller i EPT Monte Carlo.

Vel en halvtime inn i spillet på TV- og finalebordet kom hånda der nordmannen måtte takke for seg tirsdag ettermiddag. Pengene kom på med to norske niere og to ess for tyske Marius Gierse på en syv høy flopp med to ruter. Norge fikk flere outs på turn, men et ess i bånn sende alle sjetongene feil vei.

Vi er vant med at norske pokerspillere presterer på et høyt internasjonalt nivå, men det er sjeldent norske innslag i disse highroller-formatene. Det er derfor en historisk prestasjon å sette på CV-en for den norske forretningsmannen.

Og Staahle fikk en solid utbetaling for tre dagers jobb på pokerkontoret. Han kjøpte seg inn i turneringen for 100 000 euro, og tok med seg 285 240 euro – nesten tre millioner norske kroner – ut. Dermed er han med i det eksklusive selskapet av spillere som kan kalle seg pokermillionærer.

Hans beste cash i karriere før denne turneringen, var på beskjedne 2178 dollar. Han var på 1939. plass på listen av nordmenn som har spilt inn mest penger samlet i turneringspoker. Med den sterke plasseringen i Monte Carlo nå, rykket han opp til 55. plass.

Den norske spilleren med høyeste, samlede turneringsgevinster er Felix Stephensen (The Hendonmob fører regnskapet).

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund