Espen Smørholm Sandvik sikret ny tittel i SCOOP – nok et finalebord lørdag kveld

Av | 14. mai, 2022| Nyheter

Espen Smørholm Sandvik (bildet) tok Norges tredje tittel i årets Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Lørdag kveld er han en av FIRE nordmenn på finalebordet i $1050 Stud Hi/Lo.

Sandvik melder seg på i gruppen av nordmenn som har to seire totalt i SCOOP. Fra før er Anders «Donald» Berg,  Robert Einar Kaggerud, Espen Myrmo, Preben Stokkan og spillerne med nickene «Alligator14», «jokkee_apart» og «thomber26» dobbeltvinnere i turneringsserien.

Hver av eventene i SCOOP spilles i tre utgaver (lavt, medium og høyt innkjøpsnivå). Sandvik vant #22-H $1050 FLO8 denne uka og får 69 000 dollar i førstepremie.

Tidligere i uka har Preben Stokkan og spilleren med nicket «AANordstrand» hentet hjem hver sin tittel til Norge, slik at vi nå har tre pokaler i årets mesterskap. For de som er interessert i sånn, er det to flere enn Sverige har klart hittil.

Halve feltet er norskt

Allerede lørdag kveld kan vi øke ledelsen til svenskene ettersom halve finalebordet i #24-H $1050 Stud Hi/Lo er norsk. Tobias Leknes er sammen med «Chillolini» nordmannen med flest SCOOP-titler i historien (tre). Begge disse er nå på finalebordet, sammen med Espen Smørholm Sandvik og «Laak39».

Leknes har mer enn dobbelt så mange sjetonger som nummer to på chipcounten. Mossingen kom tidligere HU i to av tre turneringer i samme event (høyt og lavt innkjøp).

Tobias Leknes har prikket inn toppformen til SCOOP denne våren.

– Det er lang vei frem til å bli mestvinnende i SCOOP (ti titler, Calvin «cal42688» Anderson fra Mexico/USA, red. anm.). Men nå er jeg snart oppe i et tosifret antall andreplasser, konstaterer Leknes overfor Poker.no.

– Målet i år er å gjøre det bra på leaderbordet og kanskje ta en tittel.

Femte beste sammenlagt

I så måte ligger han godt an ettersom han nå er femte best i sammendraget totalt – og i posisjon til å hente hjem årets første tittel lørdag kveld. Spillet på finalebordet begynner klokken 19.30 norsk tid.

Poker.no har som policy å ikke offentliggjøre navnene på spillere uten at det enten er gjort av arrangøren eller at det skjer i forståelse med spilleren selv. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund