Norge er dypt i TO main events i SCOOP

Av | 31. mai, 2022| Nyheter

Mads Åmot (til venstre på bildet) og Kayhan Mokri Roshanfekr (til høyre) er involvert i stor dramatikk på hver sin pokerscene tirsdag kveld.

De to er Norges siste håp i de dyreste main eventene i Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Alle eventene i SCOOP spilles i tre utgaver (høyt, medium og lavt innkjøp), og main event spilles både i NLHE- og PLO-formatet.

Stor suksess i fjor

Kayhan begynner å ligne på fjorårets svært suksessrike utgave av seg selv. Da ble han nummer tre i NLHE og vant rundt 6,5 millioner kroner. I årets NLHE-versjon er det 40 gjenværende av totalt 654 startende og nordmannen har bare syv spillere foran seg på chipcounten. Han er garantert minst 28 765 dollar i premie. Førstepremien er på vel 1,1 millioner dollar. Det spilles fra klokken 1830 tirsdag kveld i dette som er en firedagers turnering.

Kamp om millioner

I PLO-versjonen av main event (innkjøp $10k) er Mads Åmot Norges håp før finaledagen tirsdag. Syv av 69 startende (37 reentries) gjenstår og Mads er nummer fire på chipcounten. Han er garantert over $51K i premie, mens vinneren tar med seg 253 304 dollar. PLO-profilene Andreas Torbergsen og Ola Amundsgård røyk like før pengene i turneringen.

Det spilles fra klokken 1930 til vi har en vinner tirsdag kveld.

Norge har 11 titler så langt i årets SCOOP. Turneringsserien avsluttes denne uken.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund