Norge er dypt i TO main events i SCOOP

Av | 31. mai, 2022| Nyheter

Mads Åmot (til venstre på bildet) og Kayhan Mokri Roshanfekr (til høyre) er involvert i stor dramatikk på hver sin pokerscene tirsdag kveld.

De to er Norges siste håp i de dyreste main eventene i Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Alle eventene i SCOOP spilles i tre utgaver (høyt, medium og lavt innkjøp), og main event spilles både i NLHE- og PLO-formatet.

Stor suksess i fjor

Kayhan begynner å ligne på fjorårets svært suksessrike utgave av seg selv. Da ble han nummer tre i NLHE og vant rundt 6,5 millioner kroner. I årets NLHE-versjon er det 40 gjenværende av totalt 654 startende og nordmannen har bare syv spillere foran seg på chipcounten. Han er garantert minst 28 765 dollar i premie. Førstepremien er på vel 1,1 millioner dollar. Det spilles fra klokken 1830 tirsdag kveld i dette som er en firedagers turnering.

Kamp om millioner

I PLO-versjonen av main event (innkjøp $10k) er Mads Åmot Norges håp før finaledagen tirsdag. Syv av 69 startende (37 reentries) gjenstår og Mads er nummer fire på chipcounten. Han er garantert over $51K i premie, mens vinneren tar med seg 253 304 dollar. PLO-profilene Andreas Torbergsen og Ola Amundsgård røyk like før pengene i turneringen.

Det spilles fra klokken 1930 til vi har en vinner tirsdag kveld.

Norge har 11 titler så langt i årets SCOOP. Turneringsserien avsluttes denne uken.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund