Vegard Melgalvis på finalebord i WSOP

Av | 13. juli, 2022| Nyheter

Oppdatert: Vegard Melgalvis kom på finalebordet og syvendeplass i $1,500 Mixed NLHE/PLO i World Series of Poker (WSOP). Han får 39 114 dollar, nesten 400 000 kroner, i premie. 

Sak fra før finaledagen:
34-åringen fra Brumunddal kan stå foran sitt store gjennombrudd som pokerspiller med sitt eventyrlige run i sluttfasen av verdensmesterskapet i poker. 1234 spillere var med fra start, bare 151 overlevde den første dagen og nå er det bare 10 spillere som skiller Vegard og armbåndet i gull man får som vinner av en øvelse i WSOP.

Mesterskapet er nå på vei mot avslutning ultimo juli.

– Knalldag

– Dagen har vært knall, jeg er meget fornøyd med eget spill og kan egentlig bare huske én feil som kostet litt. Ellers har jeg spilt slik jeg ønsker. Jeg har vunnet en KK75 vs AAQJ all in pre og tapt JJ vs a7 på qq5 bord. Ellers har flipsa gått 50/50 og vi er klare for morgendagen, melder nordmannen fra bordet der han nå teller opp sjetonger.

“Morgendagen” er finaledagen og de siste 11 spiller om armbåndet og 277 949 dollar i førstepremie. De er nå garantert minst 18 558. Vår mann kommer med 3,5 millioner sjetonger og jager ledende Adan Salazar med drøye 9,1 millioner.

Spillet gjenopptas klokken 22 norsk tid (13 Vegas-tid, om du er der) onsdag kveld.

Negreanu på bordet

På dag to fikk Melgalvis superstjernen Daniel Negreanu på bordet, som du ser på bildet over. Han holdt ikke like lenge som nordmannen.

– Det var gøy med Daniel på bordet, men han røk ganske kjapt så fikk ikke pratet så mye med han.
– Hvor høyt henger en bracelet?
– Bracelet henger høyt når man er så nære, men dette er bare den tredje eventen min i WSOP, jeg spilte Main i 2018 i år 2022 og denne. Så kan jo ikke si at jeg har gått all in for bracelet, men det er kun det vi snakker om over en øl her nå!

 

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund