Espen Uhlen Jørstad henter dollar og sjetonger i Middelhavet

Av | 29. august, 2022| EPT, Nyheter

Den norske verdensmesteren skal spille en $200k reentry på Kypros i september og er allerede på plass for å forsyne seg i premiepotten. Han startet med å vinne en halv million norske kroner. 

Kortene var i lufta i 2022 Luxon Pay Mediterranean Poker Party denne helgen og Espen Uhlen Jørstad (bildet) åpnet søndag med å bli nummer to i $11111 The One Drop med 13 konkurrenter (18 entries) til bords. Det ga en første utbetaling i festivalen på 52 600 dollar, rundt en halv million norske kroner.

1111 dollar fra hvert innkjøp ble gitt til den veldedige stiftelsen One Drop Foundation, hvis primæroppgave er å gi tilgang til rent vant for fattige verden over. Totalt fikk stiftelsen tilført rundt 200 000 kroner fra pokerspillerne denne helgen.

Trenger du sjetonger, kortstokker eller ny pokerduk? Her kan du bestille hos arrangøren av poker-NM.

Mandag har Jørstad fulgt opp med å ta seg videre fra dag 1a i $5300 Main Event med 95 500 i sjetongverdier (100k til start), som en av 71 spillere (132 til start). Spillerne kan ta én reentry per startdag og det er latereg til dag to, som spilles onsdag. En vinner kåres lørdag.

Også Aylar Lie er på Kypros og var med i en warm up-turnering i helgen, uten å komme i pengene.

$200k reentry

Heads up i The One Drop tapte Jørstad for Rob Young, mannen som inviterte ham til å delta i $200k Coin Rivet Invitational 10.-12. september. Turneringen inngår i Mediterranean Poker Party-festivalen og er ventet å samle noen av verdens rikeste, pokerspillende business-aktører, samt noen av de mest profilerte profesjonelle spillerne.

Feltet vil bli delt i to startdager der næringsliv og investorer spiller én dag, mens proffene spiller mot hverandre på sin startdag. Så samles feltet til dag to.

Bildet er tatt av Tomas Stacha under One Drop-turneringen søndag. 

Trenger du sjetonger, kortstokker eller ny pokerduk? Her kan du bestille hos arrangøren av poker-NM.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund