Jon Kyte vant ny million i poker

Av | 22. oktober, 2022| Nyheter

Jon Kyte ble nummer fire i  £1100 UKIPT Main Event i London og får 79 740 britiske pund i premie.

Det er etter dagens vekslingskurs omtrent én million kroner. Utbetalingen gjør at han tar nye steg oppover på listen over de nordmennene som har spilt inn mest penger i turneringspoker. Hendonmob har ikke oppdatert sin statistikk etter NM på Gardermoen – hvor Kyte vant tittelen i PLO – og vi kommer tilbake til stillingen der når premiepengene fra NM og UKIPT er regnet inn.

Denne uken kan det også bli ytterlig påfyll til Kytes bankroll, ettersom EPT London spilles på Hilton Park Lane i verdensmetropolen.

Kyte kom til finalebordet lørdag med den nest største stacken. Han fikk imidlertid en tung jobb mot Conor Beresford, som hadde over halvparten av alle chips i spill ved starten av dagen. Etter rundt halvannen times spill på finalebordet, var det nettopp Beresford som sendte nordmannen til railen. Briten bød på knappen og fikk alle de norske sjetongene i retur, hvilket han synte med AhTd. Norge holdt Kh6h og fikk ingen hjelp i bordet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund