Petter Solli Berg norgesmester i poker

Av | 17. januar, 2023| Nyheter

Petter Solli Berg (bildet) vant Fixed Limit-turneringen i Poker North Masters og er ny online norgesmester.

«Manifestor» slo Dag Nilsen fra Dønna heads up og får 6477 euro i førstepremie. Lars Erik Austli fra Steinkjer kom på tredjeplass i turneringen, som samlet hele 368 spillere. Det er vesentlig mer enn da det ble spilt rene norgesmesterskap online. Det arrangementet er nå erstattet av Poker North Masters-serien som går i januar og februar.

Petter Solli Berg var i en årrekke en profilert skikkelse i det norske pokermiljøet med stor suksess online. Oslo-mannen vant en turnering med 60 dollar i innkjøp i Las Vegas før jul, men før det er hans siste registrerte casher fra 2017 og 2018.

Poker North Masters fortsetter til helgen med Seniors Event og Ladies Event.

Her finner du turneringsprogrammet for Poker North Masters:

(Trykk på den blå i-en for å se all info.)

[wpdatatable id=29]

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund