Fra Spillehagen til Gull-Hagen

Av | 27. mars, 2023| NM2023, Nyheter

En utrolig intens og spennende duell mellom Andreas Hagen og Robert Kaggerud i 8-Game ble avgjort på tredje all-in.

Stavanger-mannen Andreas Hagen hadde en solid overvekt av sjetongene da han fikk Kaggerud all-in. Første gang ble det split, og andre gang tapte han hånden i aller siste kort. Da Kaggerud gikk all-in for tredje gang risikerte han å miste ledelsen. Men denne gangen gikk det helt inn.

– Dette var veldig spennende! Når blindene blir så store, blir det en del flaks også. Jeg stod jo selv i fare for å ryke ut av turneringene ved flere anledninger, men kortstokken har vært god mot meg i denne turneringen.

Andreas Hagen vant med dette sin første NM-tittel, men han er langt fra noen nybegynner i pokermiljøet. Han var en del av Stavanger-gjengen som markerte seg sterkt allerede for mange år siden, og har hatt mange solide resultater opp igjennom årene. Men at det skulle bli akkurat i Mixed Games at en tittel skulle komme, var ikke en selvfølge for noen år siden.

– Jeg er norgesmester i 8-Game, men jeg er ikke Norges beste 8-Game-spiller. Nordmenn som Leknes, Alm og Espen Sandvik er i den absolutte verdenseliten i mixed games. De er også fantastiske ambassadører for mixed games: de lærer villig bort, promoterer sporten og er til stor inspirasjon for alle oss andre. Jeg hadde kanskje ikke vært med i denne turneringen en gang hadde det ikke vært for dem.

– Du virker veldig rolig og fattet – bobler det litt mer innvendig?

– Jeg har vært rolig i hele dag. Nå er jeg mest stressa fordi det blir late-reg på PLO-en. Men det går nok bra det, nå.

Plasseringene og utbetalingene for topp 7 i 8-Game:

PlassNavnUtbetaling i euro
1Andreas Hagen25869
2Robert Einar Kaggerud16445
3Mikal Blomlie10275
4Vegard Dahl7280
5Stein Olav Harbosen5140
6Geir Trydal4280
7Thomas Haarstad3425
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund