Lars Vidar Gjøsund Hareid leder Main Event – se chipcount og setetrekning for dag 4 i Main Event

Av | 31. mars, 2023| NM2023, Nyheter, Resultater

38 spillere gjenstår i Main Event i poker-NM 2023. Her ser du hvor de skal sitte på dag 4 og hvor mange sjetonger de tar med seg til bords.

Full oversikt over setetrekning og chipcount i tabellen under.

Manges øyne er rettet mot Kayhan Mokri her i Bratislava etter hans opptredener på TV-bordene og store fangst av sjetonger på de første spilledagene i Main Event. Sørlendingen har imidlertid måttet gi slipp på chipleaden han hadde på vei inn til dag 3 fredag, men er fremdeles svært godtgående med bare marginalt mindre enn chippien i turneringen.

Det er Lars Vidar Gjoesund Hareid som har rett under 5,8 millioner sjetonger. Thor Haakon Kleven viste seg frem på TV-bordet i slutttfasen av dag 3 fredag og talte opp bare 40 000 mindre sjetongverdier enn chipleaderen ved dagens slutt.

Dernest følger Kayhan med vel 5,5 millioner.

Her er en oversikt over pengepremiene i Main Event. 

Store navn slått ut

En rekke profilerte pokerspillere takket for laget i løpet av fredagen. Verdensmester Espen Uhlen Jørstad slo følge med Jan Olav Sjåvik, Sigurd Eskeland, Endre Sagstuen og Mikal Blomlie ut av Main Event. Også den regjerende mesteren Per Indersund møtte veggen og må gi fra seg tronen til en ny spiller på søndag.

Kristin Engli er regjerende norgesmester i Ladies Event, men hun rakk aldri å forsvare sin tittel i årets turnering. Hun er fremdeles med i Main Event, som eneste kvinne, og får ikke spilt Ladies Event, som startet fredag.

Chipcount og setetrekning for dag 4 i Main Event

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund