Nordmann skjøt ned raketter i Irish Open

Av | 12. april, 2023| Nyheter

I videoen nedenfor kan du se hvordan Bjørn Gravlien sto i mot den sterkeste starthånda i NLHE og banet seg vei til en femdobling av investeringen i Irish Open.

Gravlien var Norges sterkeste kort i den rekordstore Main Event-utgaven av Irish Open som ble spilt i Dublin umiddelbart etter poker-NM i Bratislava. Han var chippie i turneringen etter dag 1A og kom seg inn til en 64. plass i den rekordstore utgaven av klassikeren. For det fikk han 5225 euro, nok til innkjøpet i de neste fem årene i turneringen.

Briten David Docherty vant turneringen og 365 000 euro. 2491 spillere stilte til start. 

På vei til pengeplasseringen viste Gravlien sine evner til å motstå kruttsterk motstand da han spilte opp i tidlig posisjon med 10-9 i kløver. Han var oppe mot Marle Spraggs jevnstore stack og to ess som hullkort. Se selv:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund