Auksjon for innsamlingen til kreftsyke Hans Petter

Av | 21. april, 2023| Nyheter

Kniven på bildet over er håndlaget av den kjente pokerfotografen Tomaz Stacha.

Han har gitt den i takknemlighet til det norske pokermiljøet etter at han fikk 8000 euro fra raken i Thor Hansen Memorial-turneringen under NM i Bratislava. Den andre halvparten av beløpet som gis til veldedige formål, går til innsamlingsaksjonen for kreftsyke Hans Petter Delås-Marthinsen.

Den Spleis-aksjonen kan du lese mer om her.

Og nå skal kniven fra Tomaz auksjoneres bort på våre Facebook-sider, slik at det kan gis enda mer til Spleis-aksjonen som pågår. Med pengene fra det norske pokermiljøet, har det kommet inn nesten 100 000 kroner. Målet for innsamlingen er 400 000 kroner til kreftbehandling for Hans Petter.

Interessert i kniven? Kast deg med i tråden på Facebook for å legge inn bud.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund