Ny milliongevinst for Espen Uhlen Jørstad

Av | 15. mai, 2023| Nyheter

Espen Uhlen Jørstad (bildet) sikret seg sin andre tittel i Spring Championship of Online Poker (SCOOP) på under én uke og fikk 165 317 dollar. Om syv uker begynner han forsvaret av sin VM-tittel i poker.

For en oppladning trønderen har til 17. mai. Mandag kveld satt han alene igjen med alle sjetongene i #29-H $5200 NLHE (Titans) i den pågående turneringsserien. Med 109 deltakeren og 55 reentries lå det 820 000 i premiepotten, med knappe 1,8 millioner kroner til den norske vinneren.

Heads up slo han portugiseren Rui “RuiNF” Ferreira som har flere SCOOP-titler i karrieren og ble årets spiller så sent som i 2020.

Jørstad vant sin første tittel i årets mesterskap for fem dager siden. SCOOP spilles frem til 28. mai, tre dager før World Series of Poker (WSOP) rulles i gang i Las Vegas. WSOP spilles over flere uker, med Main Event som et høydepunkt for svært mange. Espen Uhlen Jørstad vant i fjor og ble verdensmester, og må forsvare sin tittel fra 3. juli.

Nordmenn i SCOOP

Mandag kveld er og har flere nordmenn vært dypt i ulike SCOOP-turneringer, med Tobias Jelsa Leknes på to finalebord i PLO8 (slått ut) og Kayhan Mokri dypt i en NLHE med 1050 dollar i innkjøp.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund