Ny norsk SCOOP-tittel, Åmot og Haraldstad dypt i highroller

Av | 21. mai, 2023| Nyheter

Natt til søndag vant norske «alxbanana» en ny tittel i Spring Championship of Online Poker (SCOOP) og Mads Åmot (til venstre på bildet) og Joachim Haraldstad (til høyre) forsynte seg godt av premiepotten i $5200 6-Max Highroller.

«alxbanana» vinner en SCOOP-tittel for andre året på rad med sin seier i 70-M $22 8-Game. Du kan lese mer om fjorårets seier her.

Nå fikk han 976 dollar i utslagspremier og 1375 dollar i førstepremie, samlet over 20 000 kroner. Jon Kyte har en tittel allerede i årets SCOOP og var med treveis i den samme turneringen. Han fikk 1451 dollar i premie og utslagsgevinster for sin tredjeplass.

Samtidig som «alxbanana» sørget for Norges syvende pokal i årets SCOOP, vant highrollerne Mads Åmot og Joachim Haraldstad henholdsvis 9537 (8.plass) og 30 900 dollar (4. plass) i 68-H PLO 6-Max Highroller.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund