Norsk dobbeltseier i SCOOP

Av | 27. mai, 2023| Nyheter

Norske pokerspillere setter et markant preg på internasjonale mixed games-turneringer.

Lørdag kveld vant spilleren med nicket «Chillolini» 98-H $2100 8-Game og med det sin første tittel i årets Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Heads up slo han kompisen Tobias Jelsa Leknes ( til venstre på bildet over), toneangivende i det norske mixed games-miljøet og selv dobbeltvinner i årets SCOOP.

«Chillolini» har flere titler i tidligere SCOOP-mesterskap og får 32 341 dollar for plasseringen. Leknes vant 21 421 dollar.

Den norske dobbeltriumfen føyer seg inn i en lang rekke med store, norske plasseringer i mixed games-øvelser i internasjonale pokerturneringer. Det er en stor og økende interesse for ulike pokerformer i det norske miljøet og dagens HU-duellanter er begge er internasjonalt anerkjent som to av bransjens beste spillere.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund