NM i POLF knytter til seg turneringsproffer

Av | 6. juli, 2023| Nyheter

Mange driver med fisking, strikking, fjellturer og innebandy. Men mange mener det finnes ikke morsommere hobbyer enn golf og poker. Nå blir det igjen NM i POLF.

I 2023 tas det opp et hakk, når golfen spilles på ærverdige Hauger Golfklubb, og pokeren flyttes til Moxy-hotellet. NM spilles 5. august. Moxy har blant annet huset Freeroll-NM. Med seg på laget har POLF-NM fått Stig Thomassen som floor og Tonje Catrine som dealer (bildet øverst).

 Første halvdel av arrangementet finner sted på golfbanen, hvor målet er å akkumulere så mye sjetonger som mulig. På kvelden møtes deltakerne ved pokerbordet, og gjør opp om trofeet og de gjeve premiene som er sponset av generøse samarbeidspartnere.

– POLF er en morsom greie vi startet med i jobbsammenheng, og har hatt det så gøy med at vi har bestemt oss for å formalisere det til en viss grad. Første året hadde vi nesten 50 spillere med én måneds forberedelser. I år forventer vi over det dobbelte, sier mannen bak ideen, Harald Næss.

På golfbanen samler man sjetonger ut fra hvor godt man gjør det i forhold til eget handikap, og starter pokerdelen med nevnte sjetonger. Mellom golfen og pokeren blir det tid til dusjing og skifting, før vi spiser felles middag og setter oss ved bordene.

Sjetongene kan håves inn på flere spennende måter. I tillegg til 500 sjetonger per stableford-poeng du får, vil det være closest to pin, longest drive, og «Beat the Pro» hvor du har mulighet til å spe på beholdningen ytterligere. Det vil også være flere hull med hyggelige aktiviteter som shuffleboard, vin- og ølsmaking, og høydepunktet: Golden Child-hullet. Der vil det være mulig å betale 200 kr per mulligan, og være med i en closest to pin med særs flotte premier.

Egen app

Teamet bak Norgesmesterskapet i POLF har utviklet en app som automatisk oppdaterer ledertavla og hvor mye sjetonger hver enkelt spiller skal ha. Hullene hvor det er mulig å tjene ekstra sjetonger er også lagt inn i applikasjonen. 

– Spillerne får tilsendt en link på SMS rett før turneringen, og taster inn hullscorene der gjennom dagen. Da får de sett hvor de ligger an i forhold til kompisene sine, og vi får en veldig enkel oppgave med å gjøre klar stackene før pokeren avslutter POLF-general Harald Næss.

Slik ser det ut i applikasjonen:

For mer informasjon om arrangementet og påmelding kan du besøke NM i POLF sine nettsider eller kontakte Harald Næss (+47 918 14 920) eller Erik Bjørdal (+47 974 20 264). Turneringen spilles lørdag 5. august.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund