Jørstad på nytt finalebord – tjente nye millioner i London

Av | 2. august, 2023| Nyheter

Mandag morgen vant Espen Uhlen Jørstad millioner av kroner og sin første tittel i Triton Poker Super Highroller. Ett døgn senere vant han tre millioner kroner til.

Like før midnatt tirsdag ble trønderen slått ut på syvendeplass i $60k NLH 7-Handed. Dermed registrerer han back to back finalebord i turneringsserien Triton i London, som bare de med de aller største bankrollene har anledning til å spille i.

For denne plasseringen får han 277 500 dollar i premie, nesten tre millioner norske kroner. Dagen i forveien hentet han 6,5 millioner kroner i rene premiepenger etter seieren i $40K NLH Mystery Bounty.

Flere millioner

I tillegg kommer utslagspremiene som følger med bounty-formatet: En del av innkjøpet i turneringene går til en egen pott som man får en andel i for hver spiller man slår ut av turneringen. Jørstad hadde fem slike andeler i turneringen han vant natt til tirsdag. Disse var verdt minimum 40 000 dollar. Det er ikke kjent for Poker.no hvor mye han vant i denne delen av premieutdelingen, men minimumsutbetalingen var på 200 000 dollar.

Nå spilles «nosebleeds»

Onsdag morgen går vi inn i avslutningen av Triton Poker Super High Roller i London, og nå begynner det å dra seg til med utgifter for spillerne som ikke har cashet, så langt.

Det pågår en $200k NLH-turnering med latereg til onsdag morgen. Torsdag spilles turneringen med det største innkjøpet: Luxon Invitational koster 262 000 britiske pund og Espen Uhlen Jørstad stiller her sammen med Morten Klein.

Du kan lese flere detaljer om turneringen her.

Til helgen spilles Main Event med 125 000 amerikanske dollar i innkjøp per deltaker.

– De dyreste turneringene kommer på slutten av uken. Jeg er glad jeg hatt gode resultater så langt. Det tar vekk litt av presset, sier Jørstad til sine følgere på Instagram etter sin foreløpig siste store cash i Triton-serien.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund