Jonatan Wedde knocket ut 10 spillere

Av | 30. november, 2023| Nyheter

Jonatha Wedde vant €250 Texas Progressive Knockout i The Festival i Bratislava denne uka. Han klarte også å en stor samling bountypremier da han slo ut alle de siste 10 spillerne som var igjen i turneringen.

PKO (Progressive Knockout) betyr at en del av innkjøpet i turneringen går til en bounty på hver spiller. Slår du ut en spiller, får du dennes bounty. Halvparten går til deg, mens halvparten legges til din bounty som går til den som måtte slå deg ut. Slik blir det mer og mer attraktivt å slå ut spillere jo senere man kommer i turneringen, ettersom det da gjerne er spillere med store bountyer å hente.
Wedde vant 3450 euro i rene prispenger for førsteplassen i tillegg til bountiene fra de 10 spillerne han slo ut til slutt.
Jonathan Wedde er som etternavnet forteller en av Norges mest kjente pokerfamilier. Les mer om dem her.
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund