Kyte i natt: – Sykeste dagen i min pokerkarriere

Av | 16. desember, 2023| EPT, Nyheter

Verdens pokerøyne er rettet mot Praha og Jon Kyte.
Der har nemlig sørlendingen tatt ledelsen i EPT Main Event, som er en av de viktigste begivenhetene for pokerspillere verden over. På bildet over ser du Kyte holde frem posen med 6,5  millioner sjetonger fra dag 4 i turneringen, men neste spiller har 4 millioner.

– Det har vært den sykeste dagen i min poker karriere, sier Kyte til Poker.no på vei i seng natt til lørdag, kort tid etter at fredagens spill var avsluttet.

– Jeg har aldri runnet så godt i mitt liv, det er helt uvirkelig. Nå skal det bare slappes av. Jeg ser frem til en ny dag lørdag og tar da hånd for hånd. Forhåpentligvis sitter glien i morgen òg, sier han om kampen som venter om 12 millioner kroner i førstepremie.

Skal du vinne store pokerturneringer, må du både spille godt og dra på i avgjørende situasjoner, som man gjerne sier. Det vil si: Ha flaks.  Kyte hadde sin del fredag, da han på et tidspunkt var all in på turn på J høyt bord med KJ, og var oppe mot AJ. Så kom en K i bordet og den norske turneringsledelsen var sikret.

Kyte har bare 15 konkurrenter igjen etter 1285 innkjøp i turneringen fra start. En av dem er norsk og heter Preben Stokkan. Harstad-mannen er nummer 13 av 16 med 1,2 millioner sjetonger.

Her finner du livestreamen for å se dag 5 fra EPT Praha lørdag.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund