Jostein Bjerkli ny norgesmester i poker

Av | 6. februar, 2024| Nyheter

Jostein Bjerkli (31) vant turbo i Poker North Masters Online 2024.

«Arnoldus» er med det ny norgesmester i poker. Han får 7285 euro i førstepremie i tillegg til sorte norgesmester-tøfler og et sete til 400 euro til bruk i turboturneringen i poker-NM i Bratislava i mars.

– Jeg var med i Bratislava i fjor og kommer i år også, bekrefter Tromsø-mannen til Poker.no dagen etter triumfen.

Heads up ble spilleren med nicket «virelli» slått. Nummer to i turneringen får 5681 euro i premie.

Med 557 spillere på startstreken ble fjorårets deltakerantall på 519 overgått. Spilleren med nicket «ponycertain742» ledet etter den første spilledagen, men måtte takke for seg på en 18. plass mandag kveld.

Feiring for Jostein Bjerkli

Etter seieren blir det jobb som normalt i Barne-, ungdoms- og familieetaten (Bufetat) et par dager for Jostein Bjerkli.

– Og så er det ikke umulig det blir litt bobler på torsdag, melder den nye norgesmesteren.

– Har du spilt poker lenge?

– Jeg lærte meg reglene i poker tidlig fra min far som av og til spilte med sine venner. Etter det har det vært mye kompisspilling, de siste 2-3 årene har det blitt mer seriøst for min del der jeg har brukt diverse solvere og studert endel poker. I Tromsø er vi en gjeng som bruker å spille sammen ganske ofte og diskutere rundt diverse spilte situasjoner.

– Kan du fortelle litt om turneringen din nå?

– Jeg fant tidlig roen og spilte en fin kombinasjon mellom aggresjon og roligere perioder der jeg ikke var redd for å ta spots som man normalt kan begynne å nøle litt med når det drar seg til. Alt i alt var det en god kombinasjon der jeg hadde gliden på min side i situasjoner som mer eller mindre spilte seg selv og mye riktig spill vil jeg tru fra min side som gjorde at jeg var den heldige vinneren til slutt. Skal sjekke solveren, melder Bjerkli lattermildt.

To eventer igjen

Neste event i Poker North Masters Online 2024 er freeroll kommende søndag. Det spilles NLHE og det er gratis å være med. Søndagen etter avsluttes årets mesterskap med Main Event.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund