Home / Spillerprofiler / ODD-ERLEND JENSEN
Odd-Erlend Jensen

ODD-ERLEND JENSEN

Den suverene ener på NM-rangeringen gjennom tidene er «OELoose». Allerede i 2003 hentet han hjem NM-tittelen i Fixed Limit, samme året som han endte heads up i Main Event. Den allsidige bodøværingen har i tillegg en rekke finalebord i overnevnte øvelser, samt H.O.R.S.E. i 2012. I 2011 hentet han sågar hjem seieren i Pot Limit Omaha turneringen. Når han ikke dominerer NM-sirkuset, jobber Odd Erlend Jensen for Moods of Norway. Dressed to impress kommer «OELoose» til Dublin i 2013 for et nytt dypt run i Main Event!

Kommentarer

Kommenter

About Andreas Berge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Linda Rønaas

Ei livsglad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløftajenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvalifiserte seg i Østlandsmesterskapet, og sikret seg ...