ODD-ERLEND JENSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / ODD-ERLEND JENSEN
Odd-Erlend Jensen

ODD-ERLEND JENSEN

Den suve­rene ener på NM-range­ringen gjennom tidene er «OELoose». Alle­rede i 2003 hentet han hjem NM-tittelen i Fixed Limit, samme året som han endte heads up i Main Event. Den allsi­dige bodø­væ­ringen har i tillegg en rekke finale­bord i over­nevnte øvelser, samt H.O.R.S.E. i 2012. I 2011 hentet han sågar hjem seieren i Pot Limit Omaha turne­ringen. Når han ikke domi­nerer NM-sirkuset, jobber Odd Erlend Jensen for Moods of Norway. Dressed to impress kommer «OELoose» til Dublin i 2013 for et nytt dypt run i Main Event!

Kommentarer

Kommenter

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg en billett til Main Event på Garder­moen, i 2016 men har fort­satt til gode å cashe i en NM øvelse. ...