ANDREAS HØIVOLD

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

«Tegneseriesamleren» fra Kristiansand har i en årrekke markert seg rundt filten i Norge og resten av verden. For tiden nyter han livet som profesjonell kortspiller i disses Mekka, Las Vegas. Det store internasjonale gjennombruddet kom med tredjeplassen i turneringen «Poker Million V» og seieren i EPT Dortmund i 2007. I NM-sammenheng har Høivold finalebord i Main Event fra 2007 (sjetteplass) og en gjev norgesmestertittel i H.O.R.S.E. fra 2009. Etter å ha dominert store deler av Main Event i Dublin i 2012, måtte «Tegneseriesamleren» til slutt ta til takke med en sur 15. plass. Revansjeres i 2013?

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund