fbpx
Hjem / Spillerprofiler / ANDREAS HØIVOLD
Andreas Høivold

ANDREAS HØIVOLD

«Tegneseriesamleren» fra Kristiansand har i en årrekke markert seg rundt filten i Norge og resten av verden. For tiden nyter han livet som profesjonell kortspiller i disses Mekka, Las Vegas. Det store internasjonale gjennombruddet kom med tredjeplassen i turneringen «Poker Million V» og seieren i EPT Dortmund i 2007. I NM-sammenheng har Høivold finalebord i Main Event fra 2007 (sjetteplass) og en gjev norgesmestertittel i H.O.R.S.E. fra 2009. Etter å ha dominert store deler av Main Event i Dublin i 2012, måtte «Tegneseriesamleren» til slutt ta til takke med en sur 15. plass. Revansjeres i 2013?

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy