fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / EIRIK RUD IVERSEN
Eirik Rud Iversen

EIRIK RUD IVERSEN

Når Eirik ikke knuser all motstand i «boms og president», hender det at han logger seg på internett. «Zombien» har lenge vært et fryktet nick for Heads-Up-spesialister og i Dublin i 2012 gikk Iversen helt til topps i den prestisjetunge Mann-mot-mann-øvelsen. «Noe annet enn å debutere med seier hadde blitt for dumt», ifølge ham selv. Undertegnede bifaller. Bæringen startet for øvrig sin pokerkarriere med Fixed Limit, før han byttet til NLHU. Siden har han ikke sett seg tilbake og kommer atter en gang til Dublin i 2013 for å forsvare tittelen sin.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy