EIRIK RUD IVERSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / EIRIK RUD IVERSEN
Eirik Rud Iversen

EIRIK RUD IVERSEN

Når Eirik ikke knuser all motstand i «boms og presi­dent», hender det at han logger seg på inter­nett. «Zombien» har lenge vært et fryktet nick for Heads-Up-spesia­lister og i Dublin i 2012 gikk Iversen helt til topps i den presti­sje­tunge Mann-mot-mann-øvelsen. «Noe annet enn å debu­tere med seier hadde blitt for dumt», ifølge ham selv. Under­teg­nede bifaller. Bæringen startet for øvrig sin poker­kar­riere med Fixed Limit, før han byttet til NLHU. Siden har han ikke sett seg tilbake og kommer atter en gang til Dublin i 2013 for å forsvare tittelen sin.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...