fbpx
Hjem / Spillerprofiler / ENDRE EIKESETH
Endre Eikeseth

ENDRE EIKESETH

«Gandalv» tilhører denne eksklusive gruppen av spillere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile pokerspilleren holder likevel ikke sine sterkeste kort i grenen turneringspoker. Eikeseth har fortsatt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så henseende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nordfjord, tilbringer «gandalv» vinterhalvåret på varmere breddegrader, da helst Brasil. Bestevennen til Danny er et lett blikkfang rundt et cashgamebord eller der han er aller sterkest, på banketten.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy