ENDRE EIKESETH

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

«Gandalv» tilhører denne eksklusive gruppen av spillere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile pokerspilleren holder likevel ikke sine sterkeste kort i grenen turneringspoker. Eikeseth har fortsatt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så henseende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nordfjord, tilbringer «gandalv» vinterhalvåret på varmere breddegrader, da helst Brasil. Bestevennen til Danny er et lett blikkfang rundt et cashgamebord eller der han er aller sterkest, på banketten.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund