ENDRE EIKESETH"/>
Hjem / Spillerprofiler / ENDRE EIKESETH
Endre Eikeseth

ENDRE EIKESETH

«Gandalv» tilhører denne eksklu­sive gruppen av spil­lere som har deltatt på hvert eneste NM siden 2002. Den meget habile poker­spil­leren holder likevel ikke sine ster­keste kort i grenen turne­ringspoker. Eike­seth har fort­satt til gode å cashe i en NM-øvelse og etter eget sigende bør man ikke forvente all verden i så hense­ende i nærmeste fremtid. Fornuftig, som de fleste andre fra Nord­fjord, tilbringer «gandalv» vinter­halv­året på varmere bredde­grader, da helst Brasil. Beste­vennen til Danny er et lett blikk­fang rundt et cash­game­bord eller der han er aller ster­kest, på banketten.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...