fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / FRODE FAGERLI
Frode Fagerli

FRODE FAGERLI

Fra den spede fødsel i 2002 på et hemmelig sted i Oslo til det storslåtte gjennomprofesjonelle arrangementet med over 1000 deltakere i Dublin 2012, har én mann vært kjent som mister poker i Norge. Frode «Fropsy» Fagerli behøver ingen beskrivelse, men han fortjener en hyllest. I tillegg til å legge ned enormt med arbeid i forkant og under NM, kan «Fropsy» vise til brukbare ferdigheter rundt filten. En fjerdeplass fra Main Event i 2002, to finalebord i H.O.R.S.E. og en femteplass i Pot Limit Omaha fra 2011 har drøbakgutten fått med seg. Om jeg har en oppfordring til folket som tar turen til Dublin 2013, er det å personlig takke Frode Fagerli for alt han har gjort for pokeren i Norge. Takk, Frode!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy