FRODE FAGERLI

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Fra den spede fødsel i 2002 på et hemmelig sted i Oslo til det storslåtte gjennomprofesjonelle arrangementet med over 1000 deltakere i Dublin 2012, har én mann vært kjent som mister poker i Norge. Frode «Fropsy» Fagerli behøver ingen beskrivelse, men han fortjener en hyllest. I tillegg til å legge ned enormt med arbeid i forkant og under NM, kan «Fropsy» vise til brukbare ferdigheter rundt filten. En fjerdeplass fra Main Event i 2002, to finalebord i H.O.R.S.E. og en femteplass i Pot Limit Omaha fra 2011 har drøbakgutten fått med seg. Om jeg har en oppfordring til folket som tar turen til Dublin 2013, er det å personlig takke Frode Fagerli for alt han har gjort for pokeren i Norge. Takk, Frode!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund