fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / HENRIK TOLLEFSEN
Henrik Tollefsen

HENRIK TOLLEFSEN

Han kunne blitt den nye Thor Hushovd og ble da vitterlig norgesmester i sykkel i sin ungdom (lagtempo, junior). Den sympatiske ungutten fra Horten flyttet dog til Trondheim for å studere og siden har han ikke sett seg tilbake. «Trønderbermen» tok han under sine vinger og i 2009 i Nottingham ble Henrik Tollefsen norgesmester i poker. Kompisen Ørjan Skommo ble henvist til andreplass i Main Event. Seieren for den da 21-årige «Tollef» var langt fra noe blaff. I 2011 tok han andreplass i Omaha Pot Limit og syvende plass i Fixed Limit. I 2012 hentet han hjem hele tre finalebord: Sjetteplass i Fixed Limit, andreplass i Heads Up og femteplass i Omaha Pot Limit. «Tollef» må dermed tåle et favorittstempel foran NM i Dublin 2013!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy