HENRIK TOLLEFSEN

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Han kunne blitt den nye Thor Hushovd og ble da vitterlig norgesmester i sykkel i sin ungdom (lagtempo, junior). Den sympatiske ungutten fra Horten flyttet dog til Trondheim for å studere og siden har han ikke sett seg tilbake. «Trønderbermen» tok han under sine vinger og i 2009 i Nottingham ble Henrik Tollefsen norgesmester i poker. Kompisen Ørjan Skommo ble henvist til andreplass i Main Event. Seieren for den da 21-årige «Tollef» var langt fra noe blaff. I 2011 tok han andreplass i Omaha Pot Limit og syvende plass i Fixed Limit. I 2012 hentet han hjem hele tre finalebord: Sjetteplass i Fixed Limit, andreplass i Heads Up og femteplass i Omaha Pot Limit. «Tollef» må dermed tåle et favorittstempel foran NM i Dublin 2013!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund