IDA LANDSVERK

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

I 2012 ble det avholdt en splitter ny NM-øvelse, Ladies-event. Da kruttrøyken hadde lagt seg, var Ida Hovind Landsverk eneste kvinne stående. Betsson-profilen Aylar Lie yppet seg lenge, men Landsverk var dyktig til å sette press og hentet til slutt hjem norgesmestertittelen. På forhånd var hun regnet som én av favorittene etter blant annet en sterk 44. plass i Main Event i 2011 i Riga. «Lilleida» har klokt valgt vekk snø, slaps og kulde og studerer for tiden realfag og portugisisk i Rio de Janeiro. Det er derfor noe usikkert om oslojenta får mulighet til å reise til Dublin i 2013.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund