IDA LANDSVERK"/>
Hjem / Spillerprofiler / IDA LANDSVERK
Ida Landsverk

IDA LANDSVERK

I 2012 ble det avholdt en splitter ny NM-øvelse, Ladies-event. Da krutt­røyken hadde lagt seg, var Ida Hovind Lands­verk eneste kvinne stående. Betsson-profilen Aylar Lie yppet seg lenge, men Lands­verk var dyktig til å sette press og hentet til slutt hjem norges­mes­ter­tit­telen. På forhånd var hun regnet som én av favo­rit­tene etter blant annet en sterk 44. plass i Main Event i 2011 i Riga. «Lilleida» har klokt valgt vekk snø, slaps og kulde og studerer for tiden realfag og portu­gi­sisk i Rio de Janeiro. Det er derfor noe usik­kert om oslo­jenta får mulighet til å reise til Dublin i 2013.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...