fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / IDA LANDSVERK
Ida Landsverk

IDA LANDSVERK

I 2012 ble det avholdt en splitter ny NM-øvelse, Ladies-event. Da kruttrøyken hadde lagt seg, var Ida Hovind Landsverk eneste kvinne stående. Betsson-profilen Aylar Lie yppet seg lenge, men Landsverk var dyktig til å sette press og hentet til slutt hjem norgesmestertittelen. På forhånd var hun regnet som én av favorittene etter blant annet en sterk 44. plass i Main Event i 2011 i Riga. «Lilleida» har klokt valgt vekk snø, slaps og kulde og studerer for tiden realfag og portugisisk i Rio de Janeiro. Det er derfor noe usikkert om oslojenta får mulighet til å reise til Dublin i 2013.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy