JAN-ERIK SØRENSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / JAN-ERIK SØRENSEN
Jan Erik Sørensen

JAN-ERIK SØRENSEN

De fleste har bitt seg merke i «Inspecta» fra Pors­grunn, sist under NM i Dublin 2012 der han lenge så ut til å gjøre det virkelig store, men måtte til slutt takke for seg med en 21. plass. Vel, vel, «Inspecta» ble norges­mester alle­rede i 2005 i Main Event. Etter en tredje­plass i Fixed Limit i 2009 og en fjerde­plass i H.O.R.S.E. samme året, skrev Sørensen en gang for alle «allsidig spiller» under navnet sitt i histo­rie­bø­kene med NM-titt­leen i H.O.R.S.E i 2011. Den doble norges­mes­teren blir farlig i 2013!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...