fbpx
Hjem / Spillerprofiler / JAN-ERIK SØRENSEN
Jan Erik Sørensen

JAN-ERIK SØRENSEN

De fleste har bitt seg merke i «Inspecta» fra Porsgrunn, sist under NM i Dublin 2012 der han lenge så ut til å gjøre det virkelig store, men måtte til slutt takke for seg med en 21. plass. Vel, vel, «Inspecta» ble norgesmester allerede i 2005 i Main Event. Etter en tredjeplass i Fixed Limit i 2009 og en fjerdeplass i H.O.R.S.E. samme året, skrev Sørensen en gang for alle «allsidig spiller» under navnet sitt i historiebøkene med NM-tittleen i H.O.R.S.E i 2011. Den doble norgesmesteren blir farlig i 2013!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy