fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / JAN OLAV SJÅVIK
Jan Olav Sjåvik

JAN OLAV SJÅVIK

«The Balrog» er en gigant innen poker i Norge. Han markerte seg allerede i 2002 i NM-sammenheng som tapende finalist i Main Event. Den etterlengtede norgesmestertittelen kom først i 2010 i Fixed Limit. Samme året i Riga endte Sjåvik på tredjeplass i H.O.R.S.E. Det er disse øvelsene mixed-games-spesialisten levner seg størst sjanse i NM i Dublin 2013. De siste årene har Jan Olav Sjåvik spilt minimalt med livepoker, men regner med å børste støv av gamle kunster i 2013. Foruten Dublin blir han å finne i Las Vegas under WSOP i sommer. Det offisielle comebacket fant imidlertid sted i London i desember 2012 i GUKPT-finalen, der Sjåvik hentet hjem en 10. plass. Sterkt av veteranen som kan komme til å sette sitt preg på resultatlistene i Dublin 2013. Det skal også nevnes at Jan Olav drev piratradio på FM-båndet i sin ungdom. Fight the power!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy