JAN OLAV SJÅVIK"/>
Hjem / Spillerprofiler / JAN OLAV SJÅVIK
Jan Olav Sjåvik

JAN OLAV SJÅVIK

«The Balrog» er en gigant innen poker i Norge. Han markerte seg alle­rede i 2002 i NM-sammen­heng som tapende fina­list i Main Event. Den etter­leng­tede norges­mes­ter­tit­telen kom først i 2010 i Fixed Limit. Samme året i Riga endte Sjåvik på tredje­plass i H.O.R.S.E. Det er disse øvel­sene mixed-games-spesia­listen levner seg størst sjanse i NM i Dublin 2013. De siste årene har Jan Olav Sjåvik spilt mini­malt med livepoker, men regner med å børste støv av gamle kunster i 2013. Foruten Dublin blir han å finne i Las Vegas under WSOP i sommer. Det offi­si­elle come­backet fant imid­lertid sted i London i desember 2012 i GUKPT-finalen, der Sjåvik hentet hjem en 10. plass. Sterkt av vete­ranen som kan komme til å sette sitt preg på resul­tat­lis­tene i Dublin 2013. Det skal også nevnes at Jan Olav drev piratradio på FM-båndet i sin ungdom. Fight the power!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...