KENNETH STRANDLI

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Når man deler etternavn med en viss fotballspiller, far til uttrykket «De har god øl borte i England, den derre pint’en», blir det lett å velge kallenavn. Pokerspilleren «Feitefrank» er en meget habil aktør og tok norgesmestertittelen i Pot Limit Omaha i Gøteborg i 2007. Riktignok ble en svenske vinneren av turneringen, mens broren Aleksander «Klinsmann» Strandli endte på tredje. Året etter måtte Kenneth ta til takke med sjetteplass i favorittøvelsen. En tredjeplass i Fixed Limit fra 2006 har det også blitt på «feitefrank». Se opp for oslogutten i 2013!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund