fbpx
Hjem / Spillerprofiler / KENNETH STRANDLI
Kenneth Strandli

KENNETH STRANDLI

Når man deler etternavn med en viss fotballspiller, far til uttrykket «De har god øl borte i England, den derre pint’en», blir det lett å velge kallenavn. Pokerspilleren «Feitefrank» er en meget habil aktør og tok norgesmestertittelen i Pot Limit Omaha i Gøteborg i 2007. Riktignok ble en svenske vinneren av turneringen, mens broren Aleksander «Klinsmann» Strandli endte på tredje. Året etter måtte Kenneth ta til takke med sjetteplass i favorittøvelsen. En tredjeplass i Fixed Limit fra 2006 har det også blitt på «feitefrank». Se opp for oslogutten i 2013!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy