fbpx
Hjem / Spillerprofiler / MARIUS HØGTUN
Marius Høgtun

MARIUS HØGTUN

2012 ble året da Marius Høgtun omsider fikk sin NM-tittel. Etter å ha kjempet seg gjennom et felt på 81 spillere, kunne tromsøværingen omsider heve labbene over hodet og med rette kalle seg norgesmester i Fixed Limit. Det er dog i H.O.R.S.E Høgtun har gjort seg bemerket i NM-sammenheng tidligere. Tredje, fjerde og sjetteplass ble det på «Spokey» i henholdsvis 08,09 og 10. I Dublin i 2012 var han en hårsbredd unna sin andre tittel for året i H.O.R.S.E-eventen, men måtte til slutt gi tapt for veteranen Torstein Iversen. Foruten å være i norgestoppen i poker, spesielt i øvelsene der budene er begrenset, har Høgtun fått tilnavnet «Høgger’n» grunnet sitt naturtalent i vedkløyving. Se opp for Marius Høgtun i 2013!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy