MARIUS HØGTUN

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

2012 ble året da Marius Høgtun omsider fikk sin NM-tittel. Etter å ha kjempet seg gjennom et felt på 81 spillere, kunne tromsøværingen omsider heve labbene over hodet og med rette kalle seg norgesmester i Fixed Limit. Det er dog i H.O.R.S.E Høgtun har gjort seg bemerket i NM-sammenheng tidligere. Tredje, fjerde og sjetteplass ble det på «Spokey» i henholdsvis 08,09 og 10. I Dublin i 2012 var han en hårsbredd unna sin andre tittel for året i H.O.R.S.E-eventen, men måtte til slutt gi tapt for veteranen Torstein Iversen. Foruten å være i norgestoppen i poker, spesielt i øvelsene der budene er begrenset, har Høgtun fått tilnavnet «Høgger’n» grunnet sitt naturtalent i vedkløyving. Se opp for Marius Høgtun i 2013!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund