ODD-ERLEND JENSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / ODD-ERLEND JENSEN
Odd-Erlend Jensen

ODD-ERLEND JENSEN

Den suve­rene ener på NM-range­ringen gjennom tidene er «OELoose». Alle­rede i 2003 hentet han hjem NM-tittelen i Fixed Limit, samme året som han endte heads up i Main Event. Den allsi­dige bodø­væ­ringen har i tillegg en rekke finale­bord i over­nevnte øvelser, samt H.O.R.S.E. i 2012. I 2011 hentet han sågar hjem seieren i Pot Limit Omaha turne­ringen. Når han ikke domi­nerer NM-sirkuset, jobber Odd Erlend Jensen for Moods of Norway. Dressed to impress kommer «OELoose» til Dublin i 2013 for et nytt dypt run i Main Event!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...