fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / ODD-ERLEND JENSEN
Odd-Erlend Jensen

ODD-ERLEND JENSEN

Den suverene ener på NM-rangeringen gjennom tidene er «OELoose». Allerede i 2003 hentet han hjem NM-tittelen i Fixed Limit, samme året som han endte heads up i Main Event. Den allsidige bodøværingen har i tillegg en rekke finalebord i overnevnte øvelser, samt H.O.R.S.E. i 2012. I 2011 hentet han sågar hjem seieren i Pot Limit Omaha turneringen. Når han ikke dominerer NM-sirkuset, jobber Odd Erlend Jensen for Moods of Norway. Dressed to impress kommer «OELoose» til Dublin i 2013 for et nytt dypt run i Main Event!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy