ØYVIND LARSEN

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Da mann-mot-mann-øvelsen ble lansert for første gang i NM-sammenheng i 2009 (NLHU), tok Øyvind «Sizo» Larsen fra Bodø hjem tittelen. To år senere gjentok han bragden og kan dermed kalle seg dobbelt norgesmester. Det er Heads Up som står Larsens hjerte eller lommebok nærmest, stryk det som ikke passer, og det er i den disiplinen han legger ned volum online. I år velger Larsen å lade opp til NM i Macau og Thailand, som alle andre fornuftige mennesker. Men til Dublin 2013 kommer han likefullt for å gjenerobre Heads Up-tronen!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund