fbpx
Hjem / Spillerprofiler / ØYVIND LARSEN
Øyvind Larsen
Øyvind Larsen er norgesmester to ganger i Heads up, og topper rangeringen i NM.

ØYVIND LARSEN

Da mann-mot-mann-øvelsen ble lansert for første gang i NM-sammenheng i 2009 (NLHU), tok Øyvind «Sizo» Larsen fra Bodø hjem tittelen. To år senere gjentok han bragden og kan dermed kalle seg dobbelt norgesmester. Det er Heads Up som står Larsens hjerte eller lommebok nærmest, stryk det som ikke passer, og det er i den disiplinen han legger ned volum online. I år velger Larsen å lade opp til NM i Macau og Thailand, som alle andre fornuftige mennesker. Men til Dublin 2013 kommer han likefullt for å gjenerobre Heads Up-tronen!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy