ROLF WOODS

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Kanadiskættede «Woody» er en kjent og kjær figur i pokermiljøet. Mange vil dra kjensel på den nette figuren til Woods fra utallige arrangementer, turer og NM. Til tross for at humoren og de verbale nyreslagene sitter løst hos «woody», skal man ikke kimse av pokerferdighetene denne mannen besitter. På sine 10 norgesmesterskap har han markert seg med en tiendeplass i Pot Limit Omaha fra 2008, samt en semifinale i Heads Up-turneringen i 2009. Rolf Woods er også opphavsmannen til The Norsemen, et uoffisielt norsk landslag i poker som herjet for knappe ti år siden. Woods har også laget og utgitt brettspill og driver i dag eventbyrået Play2Win.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund