fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / ROLF WOODS
Rolf Woods

ROLF WOODS

Kanadiskættede «Woody» er en kjent og kjær figur i pokermiljøet. Mange vil dra kjensel på den nette figuren til Woods fra utallige arrangementer, turer og NM. Til tross for at humoren og de verbale nyreslagene sitter løst hos «woody», skal man ikke kimse av pokerferdighetene denne mannen besitter. På sine 10 norgesmesterskap har han markert seg med en tiendeplass i Pot Limit Omaha fra 2008, samt en semifinale i Heads Up-turneringen i 2009. Rolf Woods er også opphavsmannen til The Norsemen, et uoffisielt norsk landslag i poker som herjet for knappe ti år siden. Woods har også laget og utgitt brettspill og driver i dag eventbyrået Play2Win.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy