SONDRE SAGSTUEN

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

«Siegel» har i en årrekke vært en kjent og fryktet pokerspiller i Norge. Dublin 2012 markerte hans 10-års jubileum i NM. Selv om turneringspoker muligens ikke er Sagstuens foretrukne disiplin, kan han vise til en tredjeplass i Pot Limit Omaha fra 2011 (de kan virkelig dette firekortspillet på Gjøvik) og finalebord i både Fixed Limit og H.O.R.S.E. Internasjonalt har «Siegel» to sjetteplasser fra Barcelona Open samt en meget sterk sjetteplass i en Shootoutevent under WSOP i 2007. Sagstuen har også gjort seg bemerket i næringslivet, med en rekke styreverv i ymse selskaper.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund