fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / STEFFEN RETTERHOLT
Steffen Retterholt

STEFFEN RETTERHOLT

Da det endelig ble klart for finalebord i Main Event i Dublin 2012, hadde åtte spillere kjempet seg gjennom et felt på 1045 spillere. En barriere var brutt i NM-sammenheng og blant de åtte beste satt fenomenet fra Jørpeland, Johnny Lodden som bookmakernes favoritt. Dog ville pokergudene det annerledes og det ble den forholdsvis ubeskrevne unggutten Steffen Retterholt fra Søgne som hentet hjem norgesmestertittelen. Det så lenge ut til at Retterholt skulle gjøre opp om tittelen med brikkeføreren store deler av finalebordet, Roar Aspås. En episk badbeat gjorde at så ikke ble tilfelle, og Retterholt fikk i stedet tøff konkurranse av Arve Jervell. Etter om lag 6 timer kunne likevel en sliten og meget glad Steffen Retterholt kalle seg norgesmester i No Limit Texas Hold Em.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy