THOR HANSEN"/>
Hjem / Spillerprofiler / THOR HANSEN
Thor Hansen

THOR HANSEN

«Gudfaren» i poker­norge trenger strengt tatt ingen intro­duk­sjon. Han er virkelig en levende legende og hadde han vært fra hvilket som helst annet land, hadde han vært riks­kjendis. Meritt­listen er lang, hele 46 penge­plas­se­ringer i WSOP har det blitt, inklu­dert to armbånd. Det første fikk han for seieren i en Seven Card Stud event i 1988, det andre i 2002 i Ace to Five Lowball. Histo­riene om Thor Hansen er mange og utro­lige. Et knippe av dem ble ført i pennen av Roy Kvat­ningen i 2010, i selv­bio­gra­fien «Usen­su­rert». Hansen har ikke glemt gamle kunster, og impo­nerte i 2012 med seier i en WCOOP-øvelse på Poker­Stars, samt en sjette­plass i Sunday Million tidlig i 2013. Thor Hansen har vunnet og tapt millioner over hele verden, og vant Gull­hånda for årets poker­spiller i Norge i 2005. Om man kan si at «Gudfaren» mangler noe i trofé­skapet, må det være en norges­mes­ter­tittel. I H.O.R.S.E. øvelsen i 2011 måtte Hansen ta til takke med andre­plass. Det er nok få som unnes en seier i NM 2013 mer enn Thor Hansen.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...