fbpx
Hjem / Spillerprofiler / THOR HANSEN
Thor Hansen

THOR HANSEN

«Gudfaren» i pokernorge trenger strengt tatt ingen introduksjon. Han er virkelig en levende legende og hadde han vært fra hvilket som helst annet land, hadde han vært rikskjendis. Merittlisten er lang, hele 46 pengeplasseringer i WSOP har det blitt, inkludert to armbånd. Det første fikk han for seieren i en Seven Card Stud event i 1988, det andre i 2002 i Ace to Five Lowball. Historiene om Thor Hansen er mange og utrolige. Et knippe av dem ble ført i pennen av Roy Kvatningen i 2010, i selvbiografien «Usensurert». Hansen har ikke glemt gamle kunster, og imponerte i 2012 med seier i en WCOOP-øvelse på PokerStars, samt en sjetteplass i Sunday Million tidlig i 2013. Thor Hansen har vunnet og tapt millioner over hele verden, og vant Gullhånda for årets pokerspiller i Norge i 2005. Om man kan si at «Gudfaren» mangler noe i troféskapet, må det være en norgesmestertittel. I H.O.R.S.E. øvelsen i 2011 måtte Hansen ta til takke med andreplass. Det er nok få som unnes en seier i NM 2013 mer enn Thor Hansen.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy