TOMMY HJØRNERUD"/>
Hjem / Spillerprofiler / TOMMY HJØRNERUD
Tommy Hjørnerud

TOMMY HJØRNERUD

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjør­nerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resul­tat­messig i NM har «Lobo­tommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første penge­plas­se­ring. Kan den komme i 2013? Hjør­nerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredje­plass i en Pot Limit Holdem turne­ring i 2006, en sjette­plass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiende­plass i Poker­stars Baltic Festival Main Event i 2010.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...