fbpx
Hjem / Spillerprofiler / TOMMY HJØRNERUD
Tommy Hjørnerud

TOMMY HJØRNERUD

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjørnerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resultatmessig i NM har «Lobotommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første pengeplassering. Kan den komme i 2013? Hjørnerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredjeplass i en Pot Limit Holdem turnering i 2006, en sjetteplass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiendeplass i Pokerstars Baltic Festival Main Event i 2010.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy