TOMMY HJØRNERUD

Av | 29. september, 2013| Spillerprofiler

Indre Østfolds store sønn, Tommy Hjørnerud, har deltatt på hvert eneste NM siden oppstarten i 2002. Det gjør at han i sitt 12. NM i Dublin 2013 er for VIP-spiller å regne. Resultatmessig i NM har «Lobotommi» vist seg nicket verdig og venter stadig på sin første pengeplassering. Kan den komme i 2013? Hjørnerud trives dog vesentlig bedre i Tallin, der han hentet en tredjeplass i en Pot Limit Holdem turnering i 2006, en sjetteplass i Aniversay Poker Tour Main Event i 2007 og en meget sterk tiendeplass i Pokerstars Baltic Festival Main Event i 2010.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund