fbpx
Hjem / Spillerprofiler / TORSTEIN IVERSEN
Torstein Iversen
Torstein Iversen

TORSTEIN IVERSEN

Det er ikke mange som kan smykke seg med tittelen «VIP» i NM-sammenheng, da kravet er deltagelse i 10 NM eller mer. Har du deltatt på et NM, har Torstein Iversen også vært der. Veteranen fra Porsgrunn som har gjort osloborger av seg, har deltatt på samtlige NM siden starten i 2002. Den første tittelen lot vente på seg, men i Nottingham i 2008 hentet han endelig hjem tittelen i H.O.R.S.E. En bragd han gjentok i Dublin i fjor og stiller dermed i 2013 som regjerende mester. Er man så heldig å havne på bord med «Turstein» bør man ikke bli overrasket om han lirer av seg noen velvalgte linjer av det bløte slaget. Eventuelt tørre. Stryk det som ikke passer!

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy