fbpx
Siste nyheter
Hjem / Spillerprofiler / Anders Smådal
Anders Smådal

Anders Smådal

Da røyken omsider hadde lagt seg etter det rekordstore Main Event i Dublin 2013, stod én mann igjen på toppen og kunne smykke seg med den gjeve tittelen Norgesmester. Anders Smådal fra Ytre Enebakk hadde slått 1141 andre spillere. Opprinnelig hadde ikke flismontøren tenkt å spille Main Event 2013, men valgte til slutt å melde seg på – noe han neppe angrer på i ettertid. Foruten et dypt run i 2011 i Riga (32. plass) har ikke Smådal andre meritter å vise til, men i sitt femte NM gikk han altså helt til topps.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy