fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Anders Smådal
Anders Smådal

Anders Smådal

Da røyken omsider hadde lagt seg etter det rekord­store Main Event i Dublin 2013, stod én mann igjen på toppen og kunne smykke seg med den gjeve tittelen Norges­mester. Anders Smådal fra Ytre Enebakk hadde slått 1141 andre spil­lere. Opprin­nelig hadde ikke flis­mon­tøren tenkt å spille Main Event 2013, men valgte til slutt å melde seg på – noe han neppe angrer på i ettertid. Foruten et dypt run i 2011 i Riga (32. plass) har ikke Smådal andre meritter å vise til, men i sitt femte NM gikk han altså helt til topps.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...