fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Annette Obrestad
Annette Obrestad.

Annette Obrestad

Feno­menet «Annette_​15» var lenge regnet som en av de abso­lutt beste turne­rings­spil­lerne på nett og i en alder av 18 år tok Obre­stad live­scenen med storm da hun vant WSOPE i 2007. Samme året var hun svært nær å hente ned sin andre store tittel da hun til slutt måtte ta til takke med andre­plass i EPT Dublin. Fore­løpig har Obre­stad, som spiller for Lock Poker, kun deltatt i to Norges­mes­ter­skap (2012 og 2013) uten nevne­ver­dige resul­tater spille­messig. I 2013 fikk hun ikke over­ras­kende innpass i norsk pokers Hall of Fame, sammen med Frode Fagerli og Thor Hansen. Obre­stad har spilt inn svim­lende summer og er den mest­vin­nende norske spil­leren gjennom tidene i live­tur­ne­ringer.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...