Annette Obrestad

Av | 6. januar, 2014| Spillerprofiler

Fenomenet «Annette_15» var lenge regnet som en av de absolutt beste turneringsspillerne på nett og i en alder av 18 år tok Obrestad livescenen med storm da hun vant WSOPE i 2007. Samme året var hun svært nær å hente ned sin andre store tittel da hun til slutt måtte ta til takke med andreplass i EPT Dublin. Foreløpig har Obrestad, som spiller for Lock Poker, kun deltatt i to Norgesmesterskap (2012 og 2013) uten nevneverdige resultater spillemessig. I 2013 fikk hun ikke overraskende innpass i norsk pokers Hall of Fame, sammen med Frode Fagerli og Thor Hansen. Obrestad har spilt inn svimlende summer og er den mestvinnende norske spilleren gjennom tidene i liveturneringer.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund