fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Kristine Dalen

Kristine Dalen

Det ble hjem­me­seier i Ladies event i Dublin 2013. Kris­tine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hoved­staden og forteller at hun uteluk­kende har spilt med irer siden poker fanget inter­essen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkon­kur­rerte landets beste jenter på veien, inklu­dert merit­terte Annette Obre­stad og Elisa­beth Hille. 52 spil­lere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhå­pent­ligvis vil Kris­tine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere delta­gere i 2014.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...