Kristine Dalen

Av | 6. januar, 2014| Spillerprofiler

Det ble hjemmeseier i Ladies event i Dublin 2013. Kristine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hovedstaden og forteller at hun utelukkende har spilt med irer siden poker fanget interessen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkonkurrerte landets beste jenter på veien, inkludert meritterte Annette Obrestad og Elisabeth Hille. 52 spillere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhåpentligvis vil Kristine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere deltagere i 2014.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund