fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Kristine Dalen

Kristine Dalen

Det ble hjemmeseier i Ladies event i Dublin 2013. Kristine Dalen forlot Mosjøen i år 2000 til fordel for den irske hovedstaden og forteller at hun utelukkende har spilt med irer siden poker fanget interessen hennes i 2006. I hennes første NM gikk hun altså helt til topps i Ladies Event og utkonkurrerte landets beste jenter på veien, inkludert meritterte Annette Obrestad og Elisabeth Hille. 52 spillere stilte til start i denne ferske NM-øvelsen i 2013 og forhåpentligvis vil Kristine Dalen forsvare sin tittel mot enda flere deltagere i 2014.

Om Andreas Berge

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy