Massiv støtte til Siggen

Av | 13. januar, 2014| Nyheter

Styret i Norsk Pokerforbund retter en innstendig oppfordring til Sigurd Eskeland om å ta gjenvalg som leder.

Støtteerklæringene har haglet inn etter artikkelen på poker.no om at WSOP-vinneren er i tenkeboksen og vurderer å gi seg som frontfigur for norsk poker.

–          Det handler om tidsbruk, økonomi og det jeg mener er viktig. Jeg har familie, og det vil alltid være det viktigste for meg. Dette vervet er svært krevende og det er mange biter som skal falle på plass for at jeg skal kunne fortsette både som leder av forbundet og som profesjonell pokerspiller. Det siste året har jeg flere ganger vært fristet av tanken på en mer ordinær tilværelse med normal arbeidstid, reflekterte Eskeland tidligere denne uken.

 

Støtte på Facebook

I etterkant har det kommet flere reaksjoner i sosiale medier, per telefon og i eposter. Alle har det samme budskapet: «Vi må overtale Sigurd til å fortsette».
–          Det har aldri vært viktigere å ha et forbund. Det trengs for å påvirke de politiske prosessene som er i gang, slik at det som i øyeblikket ser positivt ut, ikke ender opp i bare surr. Jeg håper derfor pokerfolket våkner opp, det vil si at flere melder seg inn og betaler kontingent. Hvis alle maser på et par kamerater for å melde seg inn, kan det fort bli store tall! skriver for eksempel en av Poker-Norges største profiler, Jan Olav Sjåvik, på Facebook.

Daniel Gulakers innlegg i debatten er et annet eksempel:
–          Stor respekt til Sigurd og resten av forbundet for den tiden og arbeidet som har blitt lagt ned så langt. Måtte de få muligheten til å fortsette arbeidet. Støtt opp om forbundet hvis du som meg ønsker å på sikt kunne få lov til å spille live poker i Norge uten å føle seg kriminalisert og under ordna forhold. Skal melde meg inn. Ses i Dublin:)

 

Sigurd Eskerland i tenkeboksen

I BOKSEN: Sigurd Eskeland vurderer sin fremtid som leder i Norsk Pokerforbund.

 

Styret vil fortsette

Eskelands kolleger i forbundets styre rykker nå ut med en felles støtteerklæring og signaliserer at de er lystne på å fortsette det imponerende arbeidet de har gjort i legaliseringsprosessen som nå pågår. Pål Skønberg Løvik, Kjetil Flåten, Andreas Torbergsen og Mads Åmot er laget Eskeland har med seg i styret.

 

Dette er uttalelsen de har sendt poker.no:

Vi ønsker alle sammen at han velger å fortsette. Sigurd har lagt ned en utrolig innsats, og vi tror ikke noen kunne gjort en bedre jobb. Det har vært en hektisk tid siden forbundet ble stiftet, med valgår og mye annet, så jobben har vært stor og tung, men så har den også gitt resultater! Dette inspirerer til å fortsette, og selv om styret til enhver tid også må vurdere sin egen rolle, så er vi interessert i å være med videre. Vi håper poker-Norge klarer å se hvor viktig det er å ha et sterkt forbund, og en dyktig og tydelig leder som Sigurd. Dette er ikke mulig med mindre forbundet har gode økonomiske rammer, som igjen forutsetter betalende medlemmer. Det er aldri for sent, så vi oppfordrer alle som ikke allerede har betalt medlemskontingenten om å gjøre det i dag. Med deres hjelp vil forbundet kunne jobbe videre for å bedre norske pokerspilleres vilkår!

Lederjobben i Norsk Pokerforbund er en meget vanskelig jobb å kombinere med noe annet. Man har plutselige mediesituasjoner, møter tidlig på morgenen, arbeid sene kvelder og større langvarige arrangementer som ikke kan kombineres med en 8-16 jobb, og heller ikke med en pokerspillers døgnrytme. Vi bør derfor styrke økonomien til forbundet slik at vi kanskje på sikt kan få en leder, slik som i andre forbund, som har lederstillingen som sitt hovedgeskjeft og jobber aktiv for norske pokerspillere med et sterkt styret i ryggen.

Mvh Styret, Norsk Pokerforbund

 

Slik blir du medlem av Norsk Pokerforbund:
1. Overfør 249 kroner til 1503 35 18762 (Norsk Pokerforbund) skriv navnet ditt i KID feltet.
2. Gå inn på www.NorskPokerforbund.no og fyll ut skjemaet.

 

 

 

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund