Frp-topp spiller NM

Av | 25. februar, 2014| Nyheter

Tirsdag bekrefter Per Sandberg at han spiller både NM i gratispoker og i Dublin senere i år.

Ryktene om den profilerte stortingspolitikerens deltakelse har gått en stund, og denne uken falt de siste brikkene på plass for at han skulle få det til. Han kommer til Posthallen for å spille dag 1b torsdag kveld, og har et klart mål om å komme tilbake for å spille finalebordet lørdag.

–          Vi spiller for å vinne. Det gjelder enten du kommer øst fra Trondheimsfjorden eller vest for Trondheimsfjorden, som Petter Northug, flirer Sandberg overfor poker.no.

 

Les mer: Kruttsterkt pokermiljø i Trøndelag

 

Kommer til Irland

Og pokereventyret stopper ikke med dét. Sandberg har også tenkt seg til det virkelig store norgesmesterskapet, som går i Dublin fra 5. til 13. april.

 

–          Er du forberedt på bråk når dette blir kjent?

–          Ikke bråk, men jeg får nok kritikk, men man må lage litt støy. Jeg gjør dette for å bli kjent med miljøet og skaffe meg kunnskap om hva poker er før Stortinget skal behandle legalisering. Jeg burde heller få ros for å stille opp, da det er min jobb å skaffe meg mest mulig kunnskap om tingene før vi behandler dem politisk. Det gjelder enten det er poker eller helsespørsmål som står på agendaen. Nå har jeg tenkt å finne ut om dette bare er et flaksespill eller faktisk et ferdighetsspill, som det hevdes, sier Sandberg.

 

–          Hva heller du til i dag?

–          Det er ingen tvil om at dette er et ferdighetsspill. Det handler om psykologi og menneskekunnskap, sier Sandberg, som er ansett for en meget solid pokerspiller i det politiske miljøet.

 

Ved filten er han derimot ikke veldig rutinert.

 

–          Jeg har spilt i Tyskland, litt privat og nå da jeg var i USA i tre uker. Der var jeg sammen med en meget habil bridgespiller som fortalte meg hvor store penger det er i bridge internasjonalt. Det er rart det ikke er fokus på det, men bare i forhold til poker, her hjemme, sier Sandberg med henblikk på legaliseringsdebatten i Norge.

 

Per Sandberg

Klarer noen å avsløre Per Sandberg i bløff og si «Per, du lyver, syn!» i Posthallen torsdag? Foto: Fremskrittspartiet

 

Tøffe forhandlinger

Frp-toppen var en pådriver for å få gjennomslagfor legalisering av poker da Høyre og Fremskrittspartiet fremforhandlet sitt regjeringsgrunnlag på Sundvollen utenfor Oslo. Han forteller om svært tøffe tak, og er glad kulturminister Torhild Widvey, som et resultat av forhandlingene, har signalisert en oppmyking av lovverket i 2015.

 

–          Men jeg er langt fra sikker på at vi vinner frem i Stortinget. Venstre har programfestet en liberalisering av poker, men for øvrig har vi en lang vei å gå for å få de andre med på det, fastslår Per Sandberg.

 

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund