Daniels favoritt leder NM

Av | 28. februar, 2014| Nyheter

Superstjernen Daniel Negreanu har oppdaget henne for lenge siden. Nå presenterer bursdagsbarnet Karin Bruteig seg for alvor for resten av pokerverdenen.

 

Det er nemlig Karin mot røkla i Posthallen for tiden. I knallhard konkurranse mot kapasiteter som Johnny Lodden, Anders Småldal og Per Sandberg, forvandlet hun 10.000 chips til 315.500 chips på dag 1b i NM i gratispoker.

 

Det gjør muntrasjonsrådet til The Leader of the Pack (lenke: https://www.poker.no/2014/02/28/chipcount-etter-dag-1b-freerollnm-sammenlagt/), chippie og en av de største favorittene til å vinne NM-tittelen lørdag.

 

–          Jeg begynte på tv-bordet, og det var tøft. Men jeg klarte fort å sette meg i respekt med en del bra spill. Litt senere på kvelden løsnet jeg kraftig opp mot ikke fullt så rutinerte spillere. Det er lettere å få dem til å legge hendene sine, og det profiterte jeg på, oppsummerer Karin, som fyller 25 dagen derpå.

 

Noen av bursdagsgavene kan du se her på bloggen hennes

 

Gigantpott

Kveldens desidert største pott vant hun i den aller siste hånda natt til fredag. En kar har meldt at han skal i bryllup lørdagen (finaledagen), og ikke kan møte opp om han går videre dit. Han går all in, og Karin syner med A7. Motstanderen har Q10.

 

–          Ettersom han ikke kunne være med videre, regnet jeg med å være foran i de fleste situasjoner der. Når jeg i tillegg traff en syver i flopp, betød det 150.000 chips i min retning, forteller bursdagsbarnet.

–          Endrer du strategi før finaledagen?

–          Jeg tok dette litt mindre seriøst enn en EPT i starten, for å si det sånn. Men nå må jeg gå for tittelen og legge opp spillet litt annerledes. Får jeg for eksempel Rolf Woods på bordet mitt, må jeg stramme til. Han kommer til å være helt gærn, og da må jeg tilpasse meg.

 

HU med Negreanu?

Om Poker-Norge når får øyenene opp for Karin, har en av verdens beste pokerspillere gjort det for lengst.

 

Her kan du se Daniel Negreanus reaksjon da han så henne i spillerlokalet under EPT i Barcelona i fjor høst (lenke: https://vine.co/v/hLD5elmzJih)

 

–          En kompis av meg så den videoen og fortalte Daniel at han kjenner meg. Da koblet vi opp på Facebook, og vi møtes nok i Vegas til sommeren, ler chipleaderen.

–          Det hadde vært ok med en HU med han, eller?

–          Jeg hadde ikke takket nei til en date, men han har mange å velge mellom!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund